Page 6 - Studiehäfte - Bräcke projekt TrUSt
P. 6

       Katrina, 35 år

tt känna igen sig i andra är kanske det mest slagkraftiga och

trovärdiga för att känna en tilltro till att det går att förändras. Eller kanske rent av känna att det är tillräckligt och mänskligt det som redan görs i föräldraskapet. Att det är okej att misslyckas och att göra tillräckligt bra, snarare än perfekt.

Att det är personer som själva upplevt och genomlevt psykisk ohälsa gör därför materialet mer träffsäkert och nära den psykiskt lidande människan och föräldern.”

Referensförälder, Bräcke projekt TrUSt

Henrik, 37 år

ag tycker framför allt att studiecirkeln har gett mig en känsla av

samhörighet, att en inte är ensam i detta utan att det finns många andra som kämpar med psykisk ohälsa i sitt föräldraskap.

Något som jag blev lite överraskad över var att det kändes så bra att dela med mig av mina erfarenheter och att jag lärt mig mycket om mig själv med hjälp av frågor som kom från övriga som deltog i studiecirkeln.”

Deltagare, Trygghet Ur Stöd

Sofia, 41 år

et betydde mycket att vara med i studiecirkeln Trygghet Ur Stöd.

Jag tar med mig nya verktyg för att prata med mitt barn om min sjukdom. Det fick mig att inse att när jag krockar med mitt barn, måste jag först ta hand om mina behov, för att sen kunna mötas och förstå varann.

Jag har börjat fundera mer på vårt nätverk och dess styrkor och svagheter. Men framför allt uppskattade jag samtalen med de andra deltagarna, jag är inte ensam!”

Deltagare, Trygghet Ur Stöd

           Studiehäfte – Trygghet Ur Stöd. Bräcke projekt TrUSt

    





































































































































































   4   5   6   7   8